Wekelijks verse hoeveboter. Gemaakt van gepasteuriseerde room. De room krijgt rustig de tijd om te rijpen waardoor een heerlijk authentiek boteraroma ontstaat!
Kan zowel gebruikt worden om te smeren als om te bakken en braden!
OPENINGSUREN TIJDENS DE EINDEJAARSPERIODE:
woensdag 24 december en 31 december: doorlopend van 9.30u tot 14.30u.
Donderdag 25 december en 1 januari : GESLOTEN
Vrijdag en zaterdag 26 en 27 december: open van 9.30u tot 12.30u en van 13.30u tot 18.00u
Vrijdag en zaterdag 2 en 3 januari: open van 9.30u tot 12.30 en van 13.30u tot 18.00u.
VERLOF VAN MAANDAG 5 JANUARI TOT EN MET ZONDAG 11 JANUARI
Wekelijks verse hoeveboter. Gemaakt van gepasteuriseerde room. De room krijgt rustig de tijd om te rijpen waardoor een heerlijk authentiek boteraroma ontstaat!
Kan zowel gebruikt worden om te smeren als om te bakken en braden!